Casual herenkleding

Vrije tijd is een schaars goed dus gaan we er steeds bewuster mee om. Dat bewustzijn uit zich ook in onze casual collecties, die een hele lifestyle neerzetten. Geniet van de goed gesneden,  comfortabele mode die al uw activiteiten extra luister bij zet. Met merken als Hackett, Lacoste,Gant, Greve, Fynch-Hatton,               Blue Industry, Willam Lockie en Paul & Shark moet dat simpelweg lukken!

Kom snel een kijkje nemen in onze gezellige winkel en laat je verrassen!

Gant

Gant is een Amerikaans lifestylemerk dat is opgericht in 1949. Het merk heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in overhemden, tegenwoordig  bestaat Gant  het uit een totaal collectie in tijdloze modellen en unieke kleuren. Gant straalt de karakteristieke American preppy stijl uit en heeft een klassieke, maar vooral ook moderne, casual look. Gant staat bekend om de verfijnde kwaliteit van de gebruikte stoffen.

Hackett London

Hackett London is een klassiek Brits merk met een uitgebreid gamma aan kleding en accessoires voor heren. Hackett heeft een wereldwijde reputatie als het gaat om kwaliteit en design. Het beantwoordt aan de behoeften van mannen die zich, ongeacht hun leeftijd, stijlvol willen kleden en voor wie kwaliteit belangrijker is dan modegrillen. Het merk haalt zijn inspiratie uit de tradities van de Britse kledij- zonder ouderwets te zijn. Daarnaast sponsort Hackett London vele evenementen en sporten, waaronder Aston Martin racing, Lotus racing, British Army Polo Team en London Rowing Club.

Lacoste

Lacoste (voorheen La Chemise Lacoste) is een Frans kledingbedrijf. Het is opgericht door René Lacoste  in 1933, een beroemde Franse tennisspeler. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt kleding, schoeisel, parfum en monturen over de hele wereld. Het bedrijf gebruikt als logo een groene krokodil, dit is een verwijzing naar de bijnaam le Crocodile van René Lacoste

Paul & Shark

De collectie van Paul & Shark is zonder twijfel de meest hoogwaardige casual collectie van dit moment. De kwaliteit en de uitstraling van Paul & Shark is ongeëvenaard. Absolute topkwaliteit uit

Uiteraard bestaad de collectie uit nog meer aansprekende merken.

 

                                                                                   

 

                                                 logo Gant

 

Logo Hackett London

Logo Lacoste

Logo Paul Shark