// MAATWERK .

// DE MAATPAK SPECIALIST IN ‘T GOOI EN OMSTREKEN .

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met een maatkostuum wil nooit meer iets anders. Naast de ultieme pasvorm, kun je zelf de stof uitzoeken en tot in de kleinste details bepalen hoe het kostuum eruit komt te zien. Als de maatpak specialist in ’t Gooi en omstreken ben je bij ons aan het juiste adres voor een prachtig maatwerk pak. Onze adviseur helpt je graag bij het kiezen van de juiste stof, de voering, het model en het soort knopen. Hiervoor hebben onze medewerkers een vakkundige opleiding gevolgd. Daardoor kunnen ze je perfect adviseren bij een kostuum op maat. Wij kleden je graag!

Eduard Dressler maatwerk opmeten van kostuum

// MAATKOSTUUMS VOOR ELKE GELEGENHEID .

Bij Cambridge Herenmode ben je aan het juiste adres voor maatwerk kostuums voor elke gelegenheid. Of het nou gaat om een zakelijke gelegenheid, een trouwerij of een andere speciale gebeurtenis, onze specialisten weten het pak perfect aan te laten sluiten. Zo wordt er een maatkostuum gecreëerd welke naadloos aansluit bij de gelegenheid waar deze voor dient.

Om een maatwerk pak zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wie jij bent, en de gelegenheid waar deze voor dient, nemen we uitgebreid de tijd. Hierin nemen we je wensen en voorkeuren door en gaan we op zoek naar het pak dat perfect aansluit. Natuurlijk nemen we in deze tijd ook al je maten op om vervolgens het pak perfect op maat te maken. Hierin kunnen wij snel schakelen, waardoor je ervan uit kan gaan dat jouw maatpak op tijd geleverd wordt.

Een maatwerk kostuum of overhemd? Daarvoor ben jij bij ons aan het juiste adres!

// VAN MAATWERK PAKKEN TOT MAATCOLBERT .

Wij verkopen al jaren met veel plezier en passie maatwerk kleding. Bij ons zit je goed voor een ruim aanbod herenkleding op maat. Van maatwerk kostuums tot losse colberts op maat, maar ook bijvoorbeeld een pantalon of overhemd. Bij ons zit je goed voor al je maatwerk. Hierbij maken we gebruik van diverse topmerken. Onze specialisten voorzien je dan ook graag van passend advies en staan voor je klaar met een kop koffie en een glimlach.

// MAATWERK VAN TOPMERKEN .

Cambridge Herenmode werkt met een ruim assortiment aan verschillende topmerken. Denk bijvoorbeeld aan de uitgebreide collectie Eduard Dressler die we voor maatpakken gebruiken. Daarnaast voeren we ook stijlvolle merken als John Miller en Emanuel Berg voor bijvoorbeeld maatwerk overhemden. Deze kunnen wij geheel naar eigen wens en eisen op maat laten maken. Hiermee creëren we unieke Personal Made Shirts.

Door het laten maken van een maatwerk kostuum of overhemd zorg je dat je altijd netjes en als een heer gekleed gaat. Een pak of overhemd op maat ziet er niet alleen prachtig uit, het zit ook nog eens zeer comfortabel. We vertellen je graag meer over een greep uit de topmerken waar we mee werken.

Eduard Dressler maatwerk opnaaien van knoop

// TOPKWALITEIT MAATWERK VAN EDUARD DRESSLER .

Met Eduard Dressler is het mogelijk om elke wens op het gebied van maatwerk te creëren en leveren. De kwaliteit van dit merk is ongeëvenaard en dat al vanaf €899,-. Voor de maatpakken- en colberts gebruikt Eduard Dressler kwaliteitsstoffen van bekende Engelse, Italiaanse en andere internationale wevers. Onder meer de gerenommeerde collectie Scabal en Dormeuil stoffen worden hiervoor gebruikt.

Een maatpak van Eduard Dressler is een ongeëvenaarde ervaring en het pak zal als gegoten voelen. Jaren van verfijnd vakmanschap welke je ervaart in een prachtig op maat gemaakt pak. Precies op basis van jouw wensen en eisen.

// JOHN MILLER EN EMANUEL BERG MAATWERK .

Bij Cambridge Herenmode gebruiken we de overhemden van John Miller en Emanuel Berg om unieke overhemden op maat te maken. Deze maatwerk service is ideaal voor mensen met bijvoorbeeld een ietwat dikkere nek en slanke taille of juist als je een dunnere nek en bredere taille hebt. Boorden, taille, lichaamslengte en mouwlengte kunnen exact naar jouw maten worden aangepast.

Het design van je maatoverhemd kan natuurlijk ook tot in detail bepaalt worden. Of je nu kiest voor een unikleurig overhemd of één met contrasten en manchetten, enkele of dubbele manchetten en wel of geen borstzak, alles is mogelijk.

// EEN MAATWERK OVERHEMD OF MAATPAK NODIG? PLAN NU JE AFSPRAAK !

Heb je een maatwerk pak of overhemd nodig? Wij heten je van harte welkom in onze herenmode winkel op de Gijsbrecht van Amstelststraat 167 – 169 te Hilversum. Onze maatwerk specialisten helpen je graag met gepast advies en een heerlijke kop koffie.

Heb je nog vragen of wil je graag je afspraak inplannen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 035 621 6641 of stuur ons een mailtje op info@cambridgemode.nl. Graag tot ziens bij Cambridge Herenmode!

Menu