// DESOTO .

Desoto overhemden

Desoto overhemden worden gezien als een waar revolutionair product op overhemd gebied. Een echte must-have voor de modebewuste heer. Waarom? Het Desoto shirt wordt gezien als ‘’flex shirt’’. Het is namelijk gemaakt door middel van een verfijnde jersey weving wat zorgt voor een enorme flexibiliteit. Dit leidt ertoe dat het overhemd meerekt met de drager zonder ook maar enig draagcomfort te verliezen. Daarbij heeft Desoto gekozen om hun herencollectie een klassieke en een casual invulling te geven. Een invulling gericht op de zakelijke man met een knipoog naar het weekend.

Desoto heren overhemden zijn gericht op de moderne reiziger. Geschikt voor dagelijkse zaken en vrijetijds gelegenheden. Altijd in lijn met jouw individuele levensstijl. Oftewel ‘’We make freedom of movement our priority’’.

Desoto hemden zijn uniek in hun soort

Desoto overhemden zijn uniek in hun soort. Dit komt doordat hun ontwerpers de pasvorm, de kwaliteit en het ontwerp van de shirts volledig opnieuw ontwikkeld hebben.

De shirts worden gekenmerkt door een innovatieve pasvorm. Desoto heeft namelijk eigenhandig een uniek mouw ontwerp ontworpen. De naden in een normaal overhemd kunnen nog wel eens voor irritatie en ongemak zorgen. Heel vervelend als je lange kantoordagen maakt. Deze ongemakken zijn volledig verdwenen met een Desoto hemd. Hoe? Desoto heeft hun overhemden en shirts naadloze schouders gegeven en gebruik gemaakt van een verfijnde jersey weving. De shirts bieden hierdoor een maximale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm met uitstekend comfort. Een ideaal overhemd voor iedere gelegenheid.

Duurzame Desoto overhemden

Het hemden merk waarborgd duurzaamheid en kwaliteit door gebruik te maken van non-chemisch en 100% hoogwaardig jersey katoen (OEKO-TEX® certificaat). Dit zorgt voor een heerlijk zacht aanvoelend overhemd op je huid. De overhemden hebben het comfort van een t-shirt en zijn ook nog eens 100% strijkvrij. Dit is een groot voordeel voor de tijd bewuste, maar tevens stijlvolle moderne man.

Een ander in het oog springend kenmerk van de Desoto overhemden is het design. De overhemden kenmerken zich door hun Italiaanse design: trendy en minimalistisch. De hemden zijn zeer geschikt voor het creëren van een relaxte en/of kleurrijke exclusieve look. Nieuwsgierig? Neem dan gerust een kijkje in onze Desoto heren collectie op onze website of kom gezellig langs in onze winkel in Hilversum

Desoto shirts hebben een jersey werving

Een jersey weving (oftewel jersey brei-methode) is een speciale manier van breien. Deze manier wordt toegepast om de kleding op een fijnere manier vorm te geven. Dit brengt diverse voordelen met zich mee in tegenstelling tot weven. Dankzij deze brei-methode is het niet nodig om Desoto shirts te strijken. De shirts zijn dus 100% kreukvrij en kunnen na het wassen simpelweg uitgehangen worden. Daarnaast heeft een jersey stof als voordeel dat je overhemden er mannelijker, stoerder en casual uit blijven zien. Bovendien is de stof vochtdoorlatend, weegt relatief weinig, voelt zacht aan en vormt zich naar je lichaam.

De jersey weving wordt traditioneel veel gebruikt in T-shirts. Het is namelijk een mix van wol, katoen en synthetische vezels. Hierdoor gaan de Desoto overhemden extra lang mee en is kwaliteit gegarandeerd!

Desoto overhemden in onze Cambridge collectie

Voor de beste en kleurrijkste Desoto overhemden ben je bij Cambridge New Style aan het juiste adres. Onze Desoto heren collectie bestaat zowel uit de reguliere collectie Desoto Shirt als de Desoto Luxury Line. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en maten. Wij zorgen ervoor dat jij ieder seizoen weer de nieuwste en comfortabelste Desoto overhemden kunt scoren. Uiteraard geheel aansluitend op de laatste trends.

Gemakkelijk een saaie en standaard recht toe recht aan broek stijlen? Met een Desoto overhemd kies je voor een casual uitstraling in je vrije tijd. Of ga voor een klassieke combinatie voor je dagelijkse werk. Ben je dagelijks erg actief? Ga je met de fiets naar kantoor? Ook dat is geen probleem met de shirts en overhemden van Desoto. Geheel kreukvrij, flexibel en zo comfortabel als een t-shirt.

Menu