// EMANUEL BERG .

Emanuel Berg

Wie Emanuel Berg zegt, zegt stijl en elegantie in dezelfde adem. Het merk, opgericht in 1989, staat bekend om zijn exclusieve kwaliteit en wordt beschreven als stijlvol en elegant. De hemden worden gezien als ‘’the finest shirt in the world’’ met een perfecte pasvorm ‘’superfine shirting’’. Het exclusieve poolse merk is een uniek familiebedrijf waarbij de eigenaren persoonlijk betrokken zijn bij alle stappen in het proces. Van het ontwerp tot de distributiekanalen aan toe. Er wordt alleen gewerkt met de allerhoogste kwaliteit materialen: de allerfijnste garen ter wereld. Een teken van superieure kwaliteit en elite.

Iedere heer heeft een goed zittend schitterend overhemd nodig. Zowel om hem te laten stralen, maar ook om zijn stijl naar het volgende niveau te tillen. Investeren in een op maat gemaakt overhemd is dan ook een verstandige keuze. Emanuel Berg overhemden worden tegenwoordig overal ter wereld verkocht en mogen met recht als luxe product gezien worden.

Van Rome tot aan Peking en Moskou tot aan Hilversum. Overal ter wereld worden de hemden altijd 100% op maat gemaakt voor de wensen van de gentleman.

Emanuel Berg overhemden alleen 100% maatwerk

Voor iedere moderne man, op zowel zakelijk gebied of lekker casual, is een Emanuel Berg shirts een bijzonder goede verrijking voor zijn collectie. Denk aan de allermooiste witte overhemden voor de moderne man onder een Eduard Dresslers pak geheel op maat gemaakt – “Cucita a Mano”.

De hemden zijn niet alleen zeer geschikt voor onder een maatpak. Ze zijn ook prima te dragen voor een casual look & feel. Emanuel berg overhemden staan er om bekend te voldoen aan de eisen van de veeleisende gentlemen: stevige boorden, strakke boordpunten en een fijne afwerking.

Ben je op zoek naar een overhemd met een persoonlijke touch? Dan ben je bij dit merk aan het juiste adres. Je hebt keuze uit meer dan 400+ stoffen, meer dan 100 boord soorten en 25+ manchet opties. Een Emanuel berg overhemd biedt jou, de echte heer, een perfect hemd dat bij jouw stijl en persoonlijkheid past. 

Ons assortiment Emanuel Berg overhemden

Ben je op zoek naar hét perfect zittende overhemd? Wij zijn ervan overtuigd dat er voor jou ten minstens één perfect wit overhemd in ons assortiment ligt. Neem ons aanbod van Emanuel Berg als referentie. De hemden staan symbool voor exclusiviteit waarbij alleen de beste Italiaanse stoffen goed genoeg zijn voor de moderne man. De Emanuel Berg modern fit pasvorm zorgt voor een upgrade in de uitstraling van iedere man.

Ons assortiment bestaat uit zowel uit effen overhemden als overhemden met patronen in bijvoorbeeld diverse blauwtinten. Wij leveren deze shirts alleen in de beste kwaliteit mogelijk: in een 100% maatwerk uitvoering. Ben jij nou benieuwd wat wij in ons assortiment hebben. Neem dan eens een kijkje in onze huidige online Emanuel Berg collectie.

Op zoek naar een kleurrijker of speelser overhemd?

Werp dan eens een blik op onze Desoto overhemden collectie. Hier komt geen maatwerk aan te pas en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en maten. Ieder seizoen zorgen wij ervoor dat jij de nieuwste en comfortabelste Desoto overhemden kunt scoren, geheel aansluitend op de laatste trends.

Emanuel Berg overhemd kopen? Kom eens langs

Bij Cambridge New Style herenmode staan we altijd voor jou klaar om je te voorzien van een schitterend 100% op maat gemaakt overhemd. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd. Kom daarom langs bij ons aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 167 – 169 te Hilversum.

Wat maakt ons anders? Met onze persoonlijke aanpak en grote selectie in top kwaliteit overhemden zorgt ons team ervoor dat wij je volledig gratis doormeten. Wij zijn staan garant voor het best zittende overhemd wat je ooit hebt gevoeld. Zo ben jij in elke gelegenheid voorzien van het best mogelijke overhemden. 

Menu