// MCALSON .

McAlson

De McAlson heren boxers, opgericht in 1997, worden gezien als uniek in hun soort. Wat maakt deze zo uniek? McAlson boxers hebben, in tegenstelling tot andere merken, een revolutionaire katoenen binnensteun. Door middel van deze 100% hoogwaardig katoenen ondersteuning in combinatie met een Amerikaanse pasvorm (snit) bieden ze hét ultieme draagcomfort. Het merk staat erom bekend geen concessies te doen als het op kwaliteit aankomt. Ze werken alleen met de beste Europese weverijen en gebruiken alleen de beste materialen.

McAlson: het design 

Het design van de McAlson boxers is excentriek en stijlvol te noemen. Een combinatie van Italiaanse finne, Britse preppiness en een saus van Franse “je-ne-sais-quoi =ik weet niet wat”. Het trotse familiebedrijf is heden ten dage nog steeds zeer betrokken bij het gehele productieproces. Vanaf het designproces tot aan de distributie aan toe. De familie ziet het merk als hun ‘’zesde kind’’. Ze laten graag hun eigen karakters en levensstijl terugkomen in het design van de boxers. Oftewel een hoogwaardig chique imago met een flinke knipoog.

Het motto van het merk? Probeer de boxer eerst zelf maar eens uit. Pas dan begrijpt de heer dat hij eindelijk het beste van twee werelden heeft gevonden in een boxer. Strak en los tegelijk.

Bekijk alles van McAlson in onze online collectie of kom langs in onze winkel op de Gijsbrecht van Amstelstraat 167 – 169 te Hilversum.

McAlson ondergoed: maak een wervelende indruk

Het maken van een eerste indruk kan veel voor een heer betekenen. Denk aan het sluiten van een zakelijke deal, gastspreker zijn op een evenement of op het juiste moment die ene vrouw tegen het lijf lopen. Zorg ervoor dat jij elke gelegenheid aan kunt en niet terugdeinst.

Begin bij het begin, je ondergoed, en stap zelfverzekerd jouw doelen tegemoet. Mc Alson boxers staan garant voor een zelfverzekerde houding. Ze bieden de gehele dag ultiem mannelijk comfort. Voel je prettig. Waar je ook bent en wat je ook draagt. Ideaal voor onder een mooi pak van Eduard Dressler, of een casual outfit met een Fynch Hatton sweater of Lacoste polo.

McAlson heren ondergoed in ons assortiment

Bij Cambridge New Style Herenmode in Hilversum hebben wij een rijk aanbod van kleurrijk McAlson heren ondergoed. Met meer dan 25+ verschillende soorten kleuren, patronen en stijlen hebben wij voor iedere heer wat wils. Je kunt de onderbroeken zien als de happy socks onder de boxers. Wij zorgen ervoor dat jij, de echte heer, zich volkomen comfortabel voelt in zowel zijn business- als casual outfit. Schroom niet om een blik te werpen op onze McAlson boxer collectie. De boxers lopen in verschillende maten vanaf M tot 2XL. Elk seizoen zorgen wij ervoor dat er weer nieuwe ontwerpen bij ons te vinden zijn.

Wacht niet langer en kleed je nu in een superieure heren boxer. Met een Britse preppy stijl toon jij de beste versie van jezelf. Voel je lekker tijdens welke gelegenheid dan ook.

Shop NU McAlson comfortabele ondergoed

Het is niet altijd even gemakkelijk de perfect boxer te vinden. Of de pijpjes zijn te lang, te strak, het verschuift of er is te weinig ondersteuning. Elke heer herkent wel één van deze problemen. Soms moet je gewoon tegen het juiste merk aanlopen. Wacht nu niet langer en doe je hoogwaardig samengestelde kledingkast eer aan en schaf een paar McAlson boxers aan. Je zult zien dat de boxer lekker zit en je jouw kleding met nog meer overtuiging zult dragen. 

Kom langs bij ons aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 167 – 169 te Hilversum en werp een blik op ons assortiment van McAlson heren ondergoed. Een echte heer ben je van top tot teen. Neem nu een kijkje in onze McAlson collectie voor alle diverse beschikbare modellen!

Menu