// RE-HASH .

Re-Hash

Re-Hash, opgericht in 2001, is het jeansmerk voor de modebewust en duurzame gentleman die zijn stijl een boost wilt geven. In Nederland is Re-hash niet heel bekend. Desalniettemin staat dit jonge merk, van Italiaanse hand, voor meer dan alleen een moderne jeans. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ‘fine italian’ 5-pockets en jeans. Deze staan bekend als revolutionair en traditioneel tegelijk. Het merk richt zich volledig op de daadkrachtige man die zijn eigen keuzes maakt. Re-hash staat garant voor: kwaliteit, geraffineerdheid en elegantie.

Elk Re-hash model is het resultaat van Italiaanse traditie en vakmanschap. De Re-hash jeans lopen slank naar de voet, maar hebben ook voldoende ruimte bij de billen en bovenbenen. Voor zowel de jonge als gevorderde heer bieden deze stijlvolle jeans een perfect draagcomfort – easy to choose & easy to wear.

Re-hash jeans: de fine Italian style

Iedere Re-hash jeans straalt passie en traditionele Italiaanse kleermakers technieken uit. Een open steken techniek, een speciale zakvoering, en riemlussen voor een strakke afwerking met meer draagcomfort zijn slechts enkele kenmerken hiervan. Dit vakmanschap helpt de heer dagelijks te herinneren waarom hij deze jeans draagt.

Geen enkele Re-hash jeans is hetzelfde. Hoe kan dat vraag je je misschien af? De afwerkingsfase per broek anders. De ene krijgt een hars afwerkings behandeling voor een gepolijste look. De andere wordt met de hand geschuurd om de denim te verzachten en/of ‘stone-washed’ om de stof te verlichten. De toewijding en de aandacht voor details in elke Re-hash jeans is tot in perfectie uitgewerkt, en dat is te zien!

Het merk is niet alleen esthetisch aangenaam om te zien. De makers hebben ook een ethische boodschap. Er wordt alleen gebruik gemaakt van 100% duurzame materialen. Daarbij werken ze vanuit een rethink, recycle en reduce gedachtegoed, waarbij respect naar de natuur centraal staat.

Re-hash jeans in onze Cambridge New Style collectie

Binnen ons assortiment zijn de Re-hash jeans de nieuwste toevoeging aan de herenmode collectie. De broeken zijn zeer veelzijdig, van een sublieme Italiaanse kwaliteit en hebben een moderne pasvorm. Iedere heer die opzoek is naar meer zal geen spijt krijgen van deze jeans.

Bij Cambridge New Style in Hilversum hebben wij verschillende maten verkrijgbaar. De maten variëren van M tot enkele grote maten op bestelling. Bekijk de nieuwste collectie jeans in onze Re-hash collectie of stap eens binnen in onze winkel en voel zelf hoe lekker ze zitten!

De jeans zijn op de markt gebracht voor de moderne man, zowel jong als oud. De man die zich het liefst kleed en associeert met kwaliteit, geraffineerdheid en elegantie. Daarbij zijn de jeans simpel te combineren in de zomer met een GANT polo of een kleurrijk Desoto overhemd voor een vrijetijdse look. Is zakelijk meer jouw stijl? Dan past de Re-hash jeans ook prima onder een John Miller overhemd.

Op zoek naar een ideale jeans? Shop nu de Re-hash jeans

In onze winkel op de Gijsbrecht van Amstelstraat 167 – 169 te Hilversum zijn de Re-hash jeans zijn te verkrijgen in verschillende maten, lengtes en kleuren. Wil je zeker weten dat je niet mis zit of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Dan voorzien wij je hier graag van bij ons in de winkel.

Menu