// CARL GROSS & CLUB OF GENTS .

Carl Gross

Carl Gross is hét merk wat een man een man maakt. Carl Gross is hét merk dat staat voor sympathie, mannelijkheid en eerlijkheid. Merkwaarden die in alle kleding facetten te herkennen zijn en waar de hoogwaardige look & feel van de herenkleding consequent aan blijft voldoen.

Wie Carl Gross zegt, ziet of voelt, denkt aan uitstraling, continuïteit, betrouwbaarheid en een aantrekkelijke prijs. Ze gebruiken alleen de beste Italiaanse materialen, hebben een luxe moderne pasvorm en hanteren de fijnste en innovatiefste details. Dit alles maakt ze tot een wereldwijd aantrekkelijk merk onder mannen van elke leeftijd.

Carl Gross staat voor zakelijke, verzorgde, casual-chique en elegante mode. Het merk is gericht op de sympathieke jongere man, maar ook zeer zeker de gevorderde heer. Specifiek op de gentleman met een gecultiveerde stijl en klasse. De pure traditionele ambacht en kleermakers kunst is terug te zien in elk facet van de kleding Dit zorgt ervoor dat de huidige tijdgeest nooit uit het oog verloren wordt.

In de loop der jaren heeft het bedrijf een transformatie ondergaan. Hierin zijn ze van een klassiek ingestoken merk uitgegroeid tot een wereldwijde moderne organisatie. Gedurende deze jaren is het bedrijf nooit zijn dresscode uit het oog verloren: ‘fashionable klassiek’. Het merk onderscheid zich van de massa door middel van hedendaagse trendy kostuums en elegante colberts met een Italiaanse stijl en Duitse pasvorm.

Carl Gross in de Cambridge New Style collectie

In geen enkele herenmodezaak mogen Carl Gross colberts en kostuums ontbreken. Dus ook zeer zeker niet bij Cambridge New Style Herenmode in Hilversum. Jij kunt bij ons terecht voor alle de drie lijnen van het topmerk: de klassieke lijn, de blackline (luxe segment) en de Club of Gents lijn (CG). Hiermee ben jij verzekerd van de perfecte outfit voor elke gelegenheid: business, casual of evening.

Ons assortiment varieert van de meeste luxe colberts, gilets en kostuums tot de wat portemonnee vriendelijkere varianten. Carl gross kostuums zijn er hoofdzakelijk in strakke traditionele kleuren zoals donkerblauw, zwart en grijs. In tegenstelling tot onze Carl Gross colberts, welke beschikbaar zijn in varianten met subtiele details zoals strepen en ruiten.

Op Carl Gross kostuums verrichten wij helaas geen maatwerk. Mocht je toch behoefte hebben aan een maatpak en zoek je naar een soortgelijke kwaliteit. Dan is onze Eduard Dressler collectie een uiterst juiste keuze om eens aan te passen.

De Carl Gross Blackline: de premium lijn

De Carl Gross Black Line is met uitstek hét paradepaardje van het merk, oftewel de premium lijn. Een Carl Gross kostuum van deze lijn is gemaakt van compromisloze superieure Italiaanse stoffen en heeft de meest luxe innovatieve afwerkingen. Zeer terecht, volgens ons, worden deze kostuums gezien als de Ferrari onder de maatpakken. 

De superioriteit van deze modellen wordt onderstreept door de hoogwaardige voeringstoffen, inlays, okselbeschermers en de perfect op maat gemaakte zijsplitten. Een fashionstatement voor gecultiveerde stijl en klasse.

Carl Gross kostuums voor de young professional: de CG lijn

De Club of Gents lijn is gericht op de young professional die een progressieve en stedelijke dresscode hanteert in zijn zakelijke mode. De Carl Gross kostuums in deze lijn zijn gebaseerd op de kernwaarden: samen, authentiek en cool. Ze benadrukken het figuur altijd op een modieuze wijze.

De CG lijn is gericht op de jonge, stedelijke en met name mannelijke markt. Een outfit nét iets meer gericht op een ongedwongen karakter met coolheid, energie en passie. De CG kostuums en colberts representeren een mix van trends en de huidige tijdsgeest. Ze zijn perfect te combineren met modieuze Emanuel Berg overhemden voor een strakke en complete look. Een Carl Gross kostuum uit de CG lijn zit altijd perfect en ziet er cool en sportief uit. Een echte aanwinst voor je mannengarderobe!

Op zoek naar hét perfecte kostuum of colbert? Kom eens langs

Ben je op zoek naar een kostuum dat perfect zit en er cool en sportief uitziet? Of een pak dat exclusiviteit en superioriteit ademt? Dan is Carl Gross hét merk om eens voor binnen te stappen in onze winkel aan de Gijsbrecht van Amstelststraat 167 – 169 te Hilversum.

Ons team staat altijd klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Wij meten geheel gratis jouw maten op, adviseren je en bieden je een heerlijke kop koffie aan om de dag goed voort te zetten. Onze klanten zijn uiterst belangrijk voor ons. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor je. Een kostuum kopen is niet zomaar iets. Een kostuum kopen is een beleving. Welke wij graag voor je verzorgen.

Menu