// SCHIESSER .

// ONZE COLLECTIE .

Schiesser_heren_t-shirt_v-hals_zwart_voorkant_model

Schiesser T-shirt V-hals (Zwart)

24,95

Schiesser T-shirt V-hals (Wit)

24,95

Schiesser T-shirt ronde hals (Zwart)

24,95

Schiesser T-shirt ronde hals (Wit)

24,95

Schiesser Hemd (Wit)

17,95

Schiesser Brief (Wit)

17,95

Schiesser Brief (Donkerblauw)

17,95

Schiesser Boxer (Zwart)

17,95

Schiesser Boxer (Wit)

17,95

Schiesser

Schiesser staat nog altijd bekend als hét merk voor nachtmode voor de echte heer. Het merk, opgericht in 1875 door Jacques Schiesser, stond aan de basis van de uitvinding van het tricot, ook wel tricot stof genoemd. Heden ten dage vormt deze stof nog steeds de basis voor het moderne ondergoed.

Schiesser staat voor hét nachtmode merk dat zich heeft aangepast aan de huidige tijd, maar ook standvastig trouw blijft aan zijn roots. Schiesser ondergoed is beschikbaar in verschillende stijlen, van sportief tot klassiek en van eenvoudig tot stoer. Zo is er voor iedere heer wat wils. Schiesser biedt boxers en slips voor de echte heer die alleen het beste op zijn huid wilt voelen.

Het gedachtegoed van Schiesser is in de loop der jaren nooit veranderd: ‘’een onmiskenbare kwaliteit van nachtmode met perfect draagcomfort’’. Het merk laat dit op allerlei vlakken tot uiting komen. Zowel in het ondergoed zelf, als het gekozen hoogwaardige 100% materiaal, de een superieure afwerking en vanzelfsprekend de pasvorm.

Schiesser heren ondergoed voor een juiste uitstraling

Het hebben van een juiste uitstraling is doorslaggevend op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. Of het nou een zakelijk etentje betreft, een sollicitatiegesprek of slechts een mannenavond uit. De eerste indruk doet het hem. Daarom zorgen wij bij Cambridge New Style dat onze heer van top tot teen, tot op de laatste detail, lekker in zijn vel zit. Dit begint bij het eerste kledingstuk wat hij aantrekt; zijn ondergoed.

Wanneer jij je prettig voelt in je kleding, straal je dit ook uit. Als heer draag je misschien wel een mooi pak van Eduard Dressler, of ga je voor een casual gestylde look met een Paul & Shark sweater of GANT polo. Hierin zie je er op het eerste oog goed uit ziet, maar als je onderbroek niet fijn voelt dan straal je dat ook uit.

Met Schiesser heren ondergoed hoeft jij je daar geen zorgen meer over te maken. De boxers bieden een onmiskenbare zachtheid op de huid, aangezien ze zijn gemaakt van 100% katoen. Dit biedt een uitstekend draagcomfort. Niet voor even, maar voor de gehele dag.

Schiesser in ons assortiment

Bij Cambridge New Style Herenmode hebben we een uitgebreid assortiment van Schiesser heren ondergoed. Diverse kleuren, maten en patronen voor elke heer met een smaakje meer. Voel je comfortabel in zowel je business- als casual outfit. Met de uitstekende Schiesser kwaliteit zit jij altijd lekker in je vel.

Wacht niet langer en kleed je in vertrouwende, elegante modellen en/of eenvoudige designs om de beste versie van jezelf te tonen zowel ‘s ochtends als ‘s avonds.

Schiesser: comfortabele ondergoed bij ons in de winkel

Het kan soms een behoorlijke klus zijn om écht lekker zittende boxers of slips te vinden. Zit je boxer niet lekker, maar draag je wel een fantastisch pak. Dan zie je dit ongemak terug in je uitstraling. Je doet hiermee afbreuk aan je pak. Niet getreurd, want ook voor goed zittend ondergoed kun je bij ons terecht! ‘S Avonds een heer, ‘s ochtends een heer. 

Kom langs bij ons aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 167 – 169 te Hilversum en werp een blik op ons assortiment van Schiesser heren ondergoed. Een echte heer ben je niet alleen overdag, maar ook s’nachts. Ga goed gekleed naar dromenland met Schiesser heren ondergoed en sta heerlijk verfrist op om je dag goed te beginnen. 

Menu