// SECRID .

// ONZE COLLECTIE .

Secrid Zwart

49,95

Secrid Vintage Black

49,95

Secrid Paarsblauw

49,95

Secrid Rood

49,95

Secrid Bordeaux

49,95

Secrid Nachtblauw

49,95

Secrid Matte Groen

49,95

Secrid Indigo 5

64,95

Secrid Dutch Martin Whiskey

64,95

Secrid Cubic Blue

54,95

Secrid Vintage Brown

49,95

Secrid Basket Brown

64,95

Secrid Basket Blue

49,95

Secrid Navy

49,95

Secrid

De Secrid wallet zou eigenlijk geen introductie nodig hebben. Echter, zien wij dat veel heren er nog steeds geen één in hun bezit hebben. De Secrid werd gelanceerd toen de eerste elektronische betaalsystemen in Nederland werden geïntroduceerd. Hierdoor veranderde de inhoud van onze broekzak en werd het op zak hebben van contant geld enigszins taboe.

Elke heer zou heden ten dage al deze perfecte portemonnee in zijn bezit moeten hebben. Helaas is dit nog steeds niet het geval. Een gemiste kans vinden wij. Menig man stopt nog steeds al zijn pasjes gerust in zijn broekzak. Bovendien spreken we dan nog niet eens over de bosjes sleutels die hij hierin weg stopt. Dit zit er niet gepolijst uit en doet afbreuk aan je outfit.

Stop je je broekzakken niet overvol? Dan heb je al de eerste juiste stap gezet, maar wat je dan bij je hebt is waardevoller dan ooit. De oplossing? De Secrid portemonnee. Dit is simpelweg voor iedere broekzak de perfecte portemonnee en de oplossing voor rommelige zakken. Wij vertellen je hieronder waarom!

De Secrid Wallet is uniek in zijn soort

De Secrid pasjeshouder is snel en gemakkelijk, maar tevens ook veilig. In een handomdraai heb je alles bij je wat je nodig hebt. Hoe? Ten eerste het mechanisme waaruit de Secrid wallet is opgebouwd. Deze geeft snel en eenvoudig toegang tot al je kaarten van betaalpas tot rijbewijs. Slechts in één vingerknip heb jij toegang om af te rekenen voor het zakelijke diner. Heb je daarnaast nog kleingeld nodig voor het betalen van de parkeerautomaat? Geen enkel probleem, de Secrid wallet is zo gebouwd dat je behoorlijk wat munt- en briefgeld mee kunt nemen in de handige opbergvakken.

Ten tweede zorgt het slanke profiel ervoor dat jouw pak of strakke pantalon niet bol gaat staan van alle pasje en rompslomp die je mee moet nemen. Je wilt natuurlijk wel dat je zorgvuldig samengestelde outfit volledig tot zijn recht komt. Bovendien kiest een echte heer alleen de broodnodige essentials uit voor hij de deur uit gaat. De Secrid wallet is dé uitkomst, welke je genoeg ruimte biedt.

Ten slotte is het van groot belang dat je verdiende vermogen veilig is en alleen toegankelijk is voor jou. Het aluminium materiaal van de Secrid wallet beschermt je pasjes tegen schade en ongewenste draadloze betalingen. Haal je per ongeluk je wallet langs een betaling apparaat? Geen zorgen. Het mechanisme zal ongewenste betalingen voorkomen. Wel zo veilig.

Secrid wallets in de Cambridge New Style collectie

Onze collectie bestaat uit diverse patronen en kleuren. Een heer wilt natuurlijk keuze hebben om een portemonnee bij zich te dragen die zijn identiteit tot uiting laat komen. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden van kleur tot afwerking. 

Onze Secrid wallets collectie is verkrijgbaar bij ons in de winkel en variëren in verschillende kleuren van blauw, rood, zwart tot bruin. Welke opties zijn er allemaal? Neem gerust een kijkje in onze online collectie. Wij bieden met name de luxere uitvoering van het merk aan:  ‘de mini wallet’. Deze variant is met een luxe kwaliteit leer afgewerkt en voorzien van een metalen clip. Wel zo chique en passend bij de echte heer die zorg draagt voor zijn complete look & feel.

Bovendien is de Secrid portemonnee ook uitermate geschikt om als cadeau weg te geven aan bijvoorbeeld je zoon, vader, collega of beste vriend. Een echte heer denkt niet alleen aan zichzelf, maar zorgt ook voor zijn naasten. Met een Secrid wallet als cadeau maak je zeker een statement! Bekijk onze gehele secrid wallet collectie hierboven! Wie weet zit dé perfecte portemonnee er voor jou tussen.

Menu